Nieuws

Apothekers verzekeren veilig gebruik Motilium

De Belgische  apotheker is perfect in staat om een veilig gebruik van Motilium te garanderen. Door elk geneesmiddel dat hij aflevert te registreren in het farmaceutisch dossier van de patiënt kan de apotheker alle potentiële risico’s van het gebruik van geneesmiddelen vermijden.

 

Zie ook

 • Elektronisch voorschrift: het belang van de patiënt primeert

  Sinds 1 januari heeft het elektronisch voorschrift voorrang op het papieren voorschrift. Zo’n technologische omwenteling gaat logischerwijs gepaard met enkele kinderziekten, maar apothekers garanderen alvast één ding: het belang van de patiënt primeert!

  Lees meer

 • BAF zoekt halftijds coördinator

  BAF lanceert in 2017 een vierjarig stimuleringsprogramma om zijn leden - huisapothekers - te begeleiden in een verandertraject naar een meer geïntegreerde zorgverlening. Hiervoor is BAF op zoek naar een initiatiefrijke en inspirerende coördinator.

  Lees meer

 • Nood aan een gepersonaliseerde behandeling? Denk "magistraal"!

  In het therapeutisch arsenaal waarover artsen beschikken, nemen magistrale bereidingen een belangrijke plaats in. Elk jaar verbeteren ze de levenskwaliteit van talloze patiënten, doordat ze aan een specifieke behoefte beantwoorden...

  Lees meer