Nieuws

APB is de eerste Belgische beroepsfederatie met het label Great Place to Work®

Gepubliceerd op 26/02/2020

Great Place to Work® is een internationaal kwaliteitslabel dat in 60 landen wordt uitgereikt aan ondernemingen die zich onderscheiden met de kwaliteit van hun arbeidsvoorwaarden en werkrelaties, en waar de drie sleutelfactoren fierheid, vertrouwen en plezier in het werk in zo'n grote mate aanwezig zijn, dat ze bijdragen tot dialoog en het opnemen van verantwoordelijkheid. Met grote voldoening vernamen we eind vorige week dat APB behoort tot de 64 ondernemingen in België die zich Great Place to Work® CertifiedTM mogen noemen in 2020.

Voldoening… en dubbel trots!

Het label is het resultaat van een lang traject waaraan het voltallige personeel met veel enthousiasme heeft meegewerkt, en twee bijzonderheden beklemtonen nog eens extra ons engagement: APB is niet alleen de eerste beroepsfederatie die het prestigieuze label verkrijgt in ons land, maar ook één van de weinige ondernemingen die het label bij de eerste poging hebben binnengehaald!

Work in Progress

Onze organisatie kan zich niet alleen (dubbel) trots noemen, het label Great Place to Work® beloont ook en vooral de inspanningen die al enkele jaren op APB worden genomen om er een organisatie van te maken die steeds dynamischer wordt, de blik op de toekomst heeft gericht en in staat is om zichzelf telkens opnieuw in vraag te stellen zodat aan de evoluerende noden en verwachtingen van zijn leden wordt voldaan. En omdat we voor hen graag ons best doen, gaan we nu zeker niet op onze lauweren rusten. Het traject stopt hier niet. Onze deelname aan het certificatieprogramma heeft ertoe geleid dat we een reeks verbeterpunten hebben geformuleerd, waarop we nu zullen werken om APB nog performanter te maken in 2021 en de jaren die volgen.  • © Copyright 2023
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer