Apothekers - leden

Sectorale aanbiedingen

Dankzij uw lidmaatschap bij APB kan u regelmatig genieten van talloze sectorale voordelen​! Raadpleeg hier het huidige aanbod (strikt voorbehouden voor leden van APB).


​TOTAL - Tankkaart


Dankzij het partnership van Total Belgium met de APB kunnen wij u een uitzonderlijk aanbod doen voor Total tankkaarten. U geniet van Total kwaliteit aan de beste voorwaarden. Dankzij de APB is onze tankkaart voor u bovendien volledig gratis.

TOTAL tankkaart – VOORDELEN APB LEDEN


euroSHELL - Tankkaart


Exclusief aanbod voor APB-leden.Uitzonderlijke voorwaarden bij tankbeurten met euroShell-kaart. De euroShell-kaart, die u gratis wordt aangeboden, biedt nog een aantal bijkomende voordelen.
Voor meer informatie Klik op het logo
​ ​
Interesse ? Aarzel niet om de bestelbon van het product van uw keuze te vervolledigen en deze ingevuld te bezorgen aan onze Ledendienst of aan de geadresseerde zoals vermeld op de bestelbon.

 

APB Ledendienst - Archimedesstraat 11 - 1000 Brussel

Heeft u vragen met betrekking tot deze aanbiedingen?

Aarzel niet om onze Ledendienst te contacteren!

+32 (0)2 285 42 17

ledenservice@apb.be 

Zie ook

  • Lid zijn bij APB

    Naast de verdediging en de promotie van uw beroep bij alle stakeholders van de gezondheidssector, onderneemt APB researchactiviteiten en prospectieve studies voor de ontwikkeling van nieuwe diensten in de apotheek die positief tot de volksgezondheid...

    Lees meer

  • Lees meer

  • Wie beantwoordt uw specifieke vragen?

    Lees meer