Solutions

Werk met uw ideale partner!


Snel en eenvoudig alle apothekers in België (en het Groothertogdom Luxemburg) bereiken met uw belangrijke actuele informatie, die zij kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk? APB biedt u een uniek antwoord!


Kent u uw ideale partner?

Elke dag bezoekt 1 Belg op 20 een apotheek. Ziek of in goede gezondheid, in de apotheek vinden onze landgenoten een geneesmiddel op voorschrift van de arts, een geneesmiddel zonder voorschrift of een ander gezondheidsproduct, en kwaliteitsvolle informatie over hun gezondheid.

De apotheker wordt vaak als eerste hulplijn ingeschakeld; hij luistert, adviseert, formuleert de oplossing die het best past bij de vraag van zijn patiënten of verwijst hen door naar andere professionele zorgverleners, indien nodig. De eerstelijnszorg die hij verleent is rechtstreeks toegankelijk voor iedereen, zonder afspraak.

Ook al horen we vandaag veel over online apotheken, de laagdrempelige buurtapotheek blijft het distributiekanaal bij uitstek voor geneesmiddelen en de andere gezondheidsproducten. De apotheker geniet een enorm vertrouwen, en is zo uw ideale partner. Zijn gepersonaliseerd advies garandeert een goed gebruik en trouw met betrekking tot de producten die hij aflevert.

Een aanbod afgestemd op uw noden

Hoe kan u snel en eenvoudig alle apothekers bereiken met uw belangrijke actuele informatie, die zij kunnen gebruiken in de dagelijkse praktijk? APB heeft de oplossing die u zoekt! Via onze verschillende online en offline kanalen staat u in verbinding met alle apotheken in België en het Groothertogdom Luxemburg. Heeft u specifieke communicatienoden? Contacteer ons!

  • [1]  APB Statistics, 2016
  • [2]  Test Aankoop n°127, juni 2015
          « De apotheek van morgen»
  • © Copyright 2023
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer