Solutions

Gepubliceerd op 2/09/2019

phil

Snel en eenvoudig toegang tot alle farmaceutische info


De Pharmaceutical Information Library (PhiL) is ontstaan uit de fusie van onze applicaties APBTarief en DelphiCare. Dankzij dat geslaagde huwelijk zoekt u alle farmaceutische informatie veel efficiënter op.

In een wereld die continu evolueert, met een overvloed aan informatie en waar elke minuut telt, is alle tijdswinst welkom. Dankzij de integratie van alle administratieve en wetenschappelijke gegevens over geneesmiddelen en gezondheidsproducten in één en dezelfde applicatie, vindt u sneller de informatie die u nodig heeft. Maar het 'twee-in-één' concept is niet de enige bestaansreden van PhiL. Naar aanleiding van de fusie van het APBTarief en DelphiCare hebben we de organisatie van de informatie, de ergonomie van de applicatie en dus ook de gebruikersinterface helemaal herdacht. U merkt meteen hoe gebruiksvriendelijk en intuïtief die is, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en de nauwkeurigheid van de informatie. Een applicatie op maat dus, en een onmisbare ondersteuning bij de dagelijkse taken in de apotheek.

Heeft u enkel behoefte aan administratieve informatie over geneesmiddelen en gezondheidsproducten, kies dan onze basisversie PhiL Light. Heeft u nood aan zowel administratieve als wetenschappelijke info, dan is de meest complete versie, PhiL Full,  de ideale tool voor u.

Contacteer ons team voor een offerte op maat: solutions@apb.be.


Ontdek PhiL!

  • © Copyright 2022
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer