De publicaties van APB

Adverteren in onze publicaties

​​

Zoekt u een oplossing om efficiënt alle apothekers in België (en Luxemburg) te bereiken met uw commerciële boodschappen? Zoek niet langer: APB is uw ideale partner! Onze verschillende offline publicaties (de Korte Berichten en het Apothekersblad) en website (apb.be) zijn de dagelijkse werkinstrumenten van iedere apotheker en zijn team. Een bereik- en imagostudie, uitgevoerd door Dedicated Research, heeft aangetoond dat onze tijdschriften de absolute nr. 1 positie innemen binnen de Belgische beroepspers voor apothekers.

Met de Korte Berichten/Nouvelles Brèves bereikt u alle apotheken in België en het Groothertogdom Luxemburg, met een verschijning in het Apothekersblad/les Annales Pharmaceutiques Belges communiceert u exclusief met de zelfstandige apothekers (een bereik van 90% van het apothekerskorps). Samen met een banner of mededeling op de homepagina van www.apb.be, genereert u een maximaal bereik van uw boodschap. Vanaf eind september 2019 verschijnt uw mededeling tevens in onze digitale nieuwsbrief "Mededelingen van de firma's".

Klik op de titels hieronder om onze offline en online publicaties in detail te bekijken

Wenst u meer informatie over onze tarieven, deadlines en technische specificaties voor materiaal, consulteer dan onze Advertising Booklet 2020 of contacteer onze Solutions Developer, Pascal Dohrn (pascal.dohrn@apb.be) of advertising@apb.be


  • © Copyright 2021
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer