Stock-en-temperatuurbeheer

Loggers

​De temperatuurloggers voor de koelkasten in de bereidingsruimte van het vaccinatiecentrum worden voorzien door de Vlaamse overheid. Zij voorzien 1 logger met wifi-verbinding voor de grote koelkast en 1 usb-logger per kleinere koelkast. Er zullen loggers van verschillende leveranciers worden gebruikt.

De informatie en documentatie van de loggers vind je hieronder terug, per type. De documenten zullen eveneens beschikbaar zijn op de Sharepoint voor vaccinatiecentra. Vraag dus aan je centrum- of logistiek verantwoordelijke om hiertoe toegang te krijgen.

Bekijk ook zeker het FAQ-document voor de meest gestelde vragen over onder meer de loggers. 

EL_MOTE / EL_WIFI (wifi-logger grote koelkast)

Gebruiksaanwijzing EL MOTE: EL-MOTE TP_gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing EL WIFI: EL-WIFI TP_gebruiksaanwijzing​

Wifi-logger – vereisten netwerk en instellingen: WIFI logger_netwerkvereisten en instellingen

Wifi-logger – vaak voorkomende problemen: WIFI logger_troubleshooting​

Vraag indien nodig hulp van de ICT-verantwoordelijke van je centrum. ​

Hoe koppel je de logger aan de cloud?

Log in op www.e​asylogcloud.com.

  • Login: vaccins@vl​​aanderen.be

  • Paswoord: Welko​m01​


​In deze applicatie koppel je je logger met de cloud. Rechtsbovenaan vind je onder ‘support’ heel wat info over hoe je dit juist kan doen. Onder ‘downloads’ (linkerkant van het scherm) kan je de software downloaden om nieuwe loggers te koppelen met de cloud. Vraag hulp aan de ICT-verantwoordelijke van het centrum!

Na succesvolle koppeling aan de cloud bezorg je de namen en e-mailadressen van minstens 1 verantwoordelijke en 1 back-up aan COVID19AANKOOP@vlaanderen.be.

Zodra het Agentschap de sms-functie activeert, zal het mogelijk zijn om gsm-nummers toe te voegen voor 2 personen die dan ook sms-alarmen kunnen ontvangen. Daarover later meer.

Voor de Gram BioCompact koelkast is er eveneens info beschikbaar over hoe de kabel van de wifi-logger in de koelkast kan worden aangebracht: Plaatsing wifi logger i​n Gram BioCompact

KEYTAG KTMU/H (usb-logger)

Gebruiksaanwijzing: KEYTAG KT1MU_gebruiksaanwijzing

De Keytag Manager software kan je downloaden via https://www.dataloggers.shop/Software.​

MEDIFRIDGE RC-5 (usb-logger)

Gebruiksaanwijzing: MediFridge RC5_gebruiksaanwijzing​

De gebruiksaanwijzing verwijst naar de Elitech RC-5. Dit is echter dezelfde logger (dus identiek gebruik) als de MediFridge-logger.  • © Copyright 2021
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer