Nieuws

Zoekertjes van APB in een nieuw jasje

Gepubliceerd op 11/02/2015

Behalve een complete ‘restyling’ van de module hebben we ook de functionaliteiten grondig herzien en met een aantal nieuwe toepassingen verrijkt.
 
Een wijziging die ongetwijfeld in het oog springt, is de nieuwe beheermodule. U kunt uw zoekertje(s) voortaan volledig zelf wijzigen of verwijderen indien nodig. Via de button ‘Plaats een zoekertje’ in de menubalk komt u in een uitgebreid ‘editeerscherm’ terecht. De lengte van uw zoekertje hoeft zich niet meer te beperken tot 200 karakters. Optioneel kunt u nog bijkomende informatie en een foto toevoegen. Opgelet: om in deze module te werken, moet u wel eerst inloggen op onze website (via het paarse tabblad ‘aanmelden’ in de rechterbovenhoek van het scherm).
 
U vindt de zoekertjesmodule nog steeds terug in het publieke gedeelte van de APB-website, namelijk onder het tabblad ‘Media room’ (rubriek ‘Zoekertjes’). U kunt de nieuwe zoekertjesmodule openen door op ‘Plaats een zoekertje’ of ‘Beheer uw zoekertjes’ te klikken.
Als u nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren via adsonline@apb.be.
 
Opgelet!
Omwille van technische beperkingen konden we de zoekertjes uit de vorige applicatie niet overnemen in de nieuwe zoekertjesmodule. U dient uw zoekertje dus opnieuw te creëren. Onze excuses voor het ongemak dat u hiervan zou kunnen ondervinden.

  • © Copyright 2024
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer