Lid zijn bij APB

​​​Waarom aansluiten bij APB?​


Onze maatschappij evolueert voortdurend en het farmaceutisch korps wordt steeds geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Samen staan we sterker om een gepast antwoord te geven op die uitdagingen en de toekomst vol vertrouwen tegemoet te gaan. Alle activiteiten die door de APB worden ontplooid, streven dan ook één belangrijk doel na: uw expertise van zelfstandig officina-apotheker ten dienste van de gezondheid van uw patiënten ontwikkelen, ontplooien en ondersteunen.

Parallel met de verdediging en de promotie van ons beroep bij alle stakeholders van de gezondheidssector, ontwikkelt de APB belangrijke activiteiten inzake research en prospectieve reflectie gericht op de ontwikkeling van nieuwe diensten in de apotheek die een positieve bijdrage tot de volksgezondheid leveren.

Dankzij uw bijdrage als APB-lid geniet u bovendien ook van een brede waaier aan unieke diensten en voordelen die u ondersteunen in de dagelijkse uitoefening van uw beroep.

Met uw APB-login geniet u ten volle van alle voordelen als lid. Via MyAPB vindt u niet alleen alle laatste nieuws en relevante informatie terug, u heeft ook rechtstreeks toegang tot de verschillende webapplicaties (apbtarief, DelphiCare, Intrekkingen, enz.). Bovendien kan u uw profiel als APB-lid zelf beheren via deze login en uw gegevens up-to-date houden​

​​

  • © Copyright 2024
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer