Nieuws

Verplichte permanente vorming voor apothekers

Gepubliceerd op 24/10/2014

Het Koninklijk Besluit dat de modaliteiten voor de organisatie en de controle van de verplichte permanente vorming voor officina-apothekers vastlegt, vertrouwt het toezicht op deze modaliteiten toe aan het beroep zelf. Om dit te realiseren, hebben APB en Ophaco een samenwerkingsverband afgesloten.

Dit samenwerkingsverband heeft nu zijn eigen website: www.vormingapothekers.be . Deze site zal u informeren over alle opleidingen die, in het kader van de verplichte permanente vorming, 'erkend' zijn en bijgevolg in aanmerking komen voor de (minimaal) 20 credits voor permanente vorming die de apothekers jaarlijks moeten behalen.

U vindt er eveneens de verschillende documenten die bestemd zijn voor de organisatoren van de vormingsactiviteiten zoals het 'Model voor attest van deelname aan een activiteit permanente vorming voor de officina-apotheker', het 'Reglement ter attentie van de Organisatoren van permanente vorming voor de officina-apothekers', of nog, het 'Formulier bestemd voor de organisator van permanente vorming voor officina-apothekers'.

Meer info:www.vormingapothekers.be


  • © Copyright 2024
  • Algemene Pharmaceutische Bond
  • All rights reserved
  • Disclaimer