Solutions

Gepubliceerd op 2/09/2019

phasius

Vertrouwenspartner voor de kwaliteit en veiligheid van uw producten


Phasius, oftewel Pharmacists Solutions for Integrated User Safety, is een apotheker-gedreven, diensten-georiënteerd en patiënt-gefocust expertisecentrum voor de kwaliteit en de veiligheid van gezondheidsproducten.Ons expertisecentrum, dat door APB werd opgericht, is uw vertrouwenspartner wanneer u op zoek bent naar advies over de kwaliteit en veiligheid van uw farmaceutische producten.

Phasius biedt deskundig advies en diensten aan in vier domeinen:

 • De farmaceutische kwaliteit van grondstoffen en gezondheidsproducten.
  Behalve voor expertadvies over het analytisch dossier voorafgaand aan de vergunning, kan u bij Phasius ook terecht voor farmaceutische chemische analyses alsook chromatografische testen en (micro)biologie. Bovendien beschikt Phasius over specifieke expertise in het testen van planten en kruiden.
 • Magistrale bereidingen.
  Phasius geeft advies en opleidingen rond magistrale bereidingen en ondersteunt u in het opstellen van studieprotocollen gecombineerd met analytische testen in het laboratorium. U kan er ook terecht voor advies en de begeleiding van stabiliteitsstudies om uw productiekost voor bereidingen te verlagen. Ten slotte helpt Phasius u bij de ontwikkeling en validatie van nieuwe magistrale formules.
 • Kwaliteitsbewaking.
  Heeft u behoefte aan een audit van uw kwaliteitssysteem of wenst u aanbevelingen voor kwaliteitsverbetering en lean oplossingen? Of zoekt u misschien specifieke expertise op het niveau van (ziekenhuis)apotheken? Eén adres: Phasius!
 • Studies en methode-ontwikkeling.
  U kan op Phasius rekenen voor de ontwikkeling van nieuwe productformulaties alsook voor de ontwikkeling en validatie van nieuwe analysemethodes. Ons expertisecentrum biedt tevens op maat gemaakte oplossingen voor kwaliteitscontroles aan, alsook studieprotocollen ondersteund met testen in het laboratorium.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 02/285 42 52 of via info@phasius.be.


 

 • © Copyright 2024
 • Algemene Pharmaceutische Bond
 • All rights reserved
 • Disclaimer