Zich vestigen als apotheker

Zich vestigen als apotheker

Flexibiliteit, aanpasbaarheid, reactiviteit, proactiviteit, beschikbaarheid, nabijheid, vrijheid van ondernemerschap,… De zelfstandige officina-apothekers beschikken over een brede waaier van troeven! Troeven die iedereen zo goed mogelijk benut in functie van zijn omgeving om een gepersonaliseerde begeleiding en kwaliteitsvolle farmaceutische zorg aan zijn patiënten te kunnen aanbieden.

Binnen de APB zijn we er rotsvast van overtuigd dat de toekomst – in onze en in andere sectoren – toebehoort aan kleine zelfstandige structuren die in staat zijn om te vernieuwen en zich aan te passen aan een wereld die voortdurend evolueert.

----------------------------------------

De pagina’s van de rubriek 'Zich vestigen als apotheker' zijn bestemd voor alle apothekers of toekomstige apothekers die van plan zijn om zich te vestigen als zelfstandige en die op zoek zijn naar basisinformatie en nuttige adressen ter zake.

-> Een vrij beroep

-> Te ondernemen stappen

-> Hulp bij de inrichting

-> Door de titularis af te handelen formaliteiten

-> Raad nodig?

-> Rechten van de zelfstandigen

 

Zie ook

 • Een vrij beroep

  Als zorgverstrekkers oefenen de officina-apothekers een vrij beroep uit, net zoals de artsen en tandartsen. Wat betekent dit nu juist? Wat zijn de gevolgen?

  Lees meer

 • Te ondernemen stappen

  Welke stappen dient u te ondernemen om uw beroep als zelfstandige uit te oefenen?

  Lees meer

 • Hulp bij de inrichting

  Kan u genieten van voordelen wanneer u zich wil vestigen als zelfstandige?

  Lees meer